HSLS raspisuje natječaj za najvećeg prodavača magle izbora za Europski parlament 2019!

Facebooktwitter

Hrvatska socijalno-liberalna stranka u ovoj kampanji daje jedno jedino obećanje, a to je da neće lagati građanima u lice, obmanjivati ih. Jer, ne valja biti naivan, neovisno o tome što su predizborna obećanja klasični dio političkog folklora, ona lako postanu i opasni fake news, a to Hrvatskoj i Europi najmanje treba u ovom trenutku.

Naime, ova kampanja se tek zahuktava, a građani su već zasuti morskim obećanjima, ali i opasnim slatkorječivostima. O zapošljavanju, rastu plaća i svemu besplatnome što će padati s neba dosad smo puno puta slušali i slušamo, čak i od istih osoba, iako sve to ima malo ili nikakve veze s europskim pitanjima i politikama, no sada se javljaju i obećanja o otpisu vanjskog duga, izlasku iz NATO-a i slično. Ono je bilo opasno, ovo je izrazito opasno.

HSLS će, u komunikaciji s građanima, tjedno birati prodavača magle minulog tjedna, a 24. svibnja, dan prije izborne šutnje, u finalu birat će se najveći prodavač magle cijele kampanje.

HSLS poziva sve da se uključe i kandidiraju svog omiljenog prodavača magle.

Gledajući kako se razvijaju kampanje odlučili smo javno upozoriti na političke egzibicije da bismo u drugom dijelu kampanje isticali ono što je ostvarivo i što stvara zajedništvo.

U prvom dijelu kampanje ismijavamo ovakve političke egzibicije upravo da bismo u drugom dijelu kampanje građanima ponudili ono što je ostvarivo, što možemo ostvariti zajedno.

Europa je pod udarom iznutra, Europa je pod udarom izvana. Lijevi i desni komesari ne žele joj dobro, a dobro joj ne žele i neke političke grupacije.

Stoga, čuvajmo našu europsku civilizaciju, a upravo iskreno okupljanje milijuna ljudi diljem Europe, i vjernika i ateista, oko tragedije Notre Dame pokazuje da nas povezuje naša zajednička europska baština, naša europska civilizacija. To ne damo, to ćemo braniti.

Prepoznaj prodavača magle, spasi Hrvatsku!Pištite nam bez straha na hsls@hsls.hr!

Povezani sadržaj

Prodaja službenog vozila

Prodaje se osobno vozilo Volkswagen Passat 1,6 TDI TRENDLINE, koji je u prometu od 2014. godine. Prijeđeni kilometri: 196.690. Boja: srebrna s...

Posted
RAČUNE NA SUNCE!

RAČUNE NA SUNCE!

Na konferenciji za novinare održanoj u srijedu, 11. ožujka 2020. HSLS je najavio da će u saborsku proceduru uputiti prijedlog zakona po kojem će...

Posted
SRETAN MEĐUNARODNI DAN ŽENA

SRETAN MEĐUNARODNI DAN ŽENA

Danas, 8. ožujka obilježava se Međunarodni dan žena te koristimo ovu priliku da zahvalimo svim sugrađankama, članicama i simpatizerkama na trudu...

Posted