27. OBLJETNICA OSNIVANJA HSLS-a KUTINA

Facebooktwittergoogle_plus

HSLS Kutina osnovan je 17.03.1990. godine te je u petak 17.03.2017. godine proslavio 27. godišnjicu osnivanja prigodnim druženjem svojih članova i simpatizera. Tim povodom održana je i konferencija za novinare na kojoj je predsjednik HSLS-a Kutina Davor Kljakić predstavio 27. godina djelovanja HSLS-a u Kutini.

Kljakić je rekao kako je 27. godina političkog djelovanja u Kutini svih naših članova i ljudi okupljenih oko HSLS-a ostavilo dubok trag u Kutini i to svojim projektima, idejama i društvenim angažmanom. Gotovo da nema niti jednog projekta ili uspjeha u razvoju i izgradnji Kutine unazad tih 27. godina da u njima nije sudjelovao HSLS.

Samostalno ili s našim koalicijskim partnerima radili smo tih 27. godina na izgrdanji Kutine s ciljem da naš grad postane i ostane mjesto ugodno za život.

Pred HSLS-om su danas izazovi jednako teški poput onih s početka rada ogranka te smo već sutra spremni preuzeti odgovornost za dobrobit svih građana Kutine.

Teška vremena koja obilježava odlazak mladih i nezaposlenost traže odgovorno političko ponašanje i donošenje dugoročno korisnih odluka.

HSLS i danas ima potencijal, ljude i ideje odnosno snagu i znanje da se upusti u borbu za bolje sutra i sretniju Kutinu.

Na ovaj za nas i našu stranku važan dan u kojem slavimo 27. obljetnicu osnutka liberala u Kutini želimo vam pokazati našu snagu i nadu koju HSLS nudi građanima, stranku kojoj su građani ispred politike i osobnih ciljeva pojedinaca, stranku koja u Kutini nudi bolje sutra uz rad, odricanje ali i zajedništvo.

HSLS je u Kutini uvijek bila stranka koja je okupljala ljude s progresivnim idejama, svjesni trenutka sadašnjosti i potreba budućnosti.

Budućnost HSLS-a u Kutini su mladi okupljeni u mladim hrvatskim liberalima te ovim putem pozivamo sve mlade da se uključe u rad te svojim idejama i radom pomognu Kutinu učiniti gradom iz kojega mladi neće odlaziti.

I na kraju želimo poručiti da smo spremni preuzeti odgovornost poslije lokalnih izbora te ćemo se boriti za ostvarivanje gospodarske stabilnosti grada Kutine, zapošljavanje mladih i zaustavljanje loših trendova.

Povezani sadržaj

Sretan Uskrs

Sretan Uskrs

Sretan Uskrs i uskrsne blagdane svim članovima, koalicijskim partnerima, simpatizerima želi HSLS Darinko Kosor

Posted
Svjetski dan voda

Svjetski dan voda

Danas je Svjetski dan voda koji se obilježava pod geslom „Priroda za vodu“. Voda je životno važan resurs i resurs bez kojeg nema gospodarskog...

Posted
Telefon: 01 4810 401
Fax: 01 4810 404
Trg Nikole Zrinskog 17/1, 10 000, Zagreb
hsls@hsls.hr