sanela-dropulic small2Nova glasnogovornica HSLS-a bit će Sanela Dropulić, višegodišnja novinarka i urednica, te iskusna stručnjakinja za tržišne komunikacije.

S više od 20 godina radnog iskustva na domaćem i inozemnom tržištu, iskusila je rad posebice na menadžerskim i rukovodećim dužnostima, u gotovo svim poslovnim sustavima, od malih, obrtničkih i poduzetničkih poslovnih okružja, preko multinacionalnih kompanija i velikih javnih poduzeća, do javnih i državnih institucija, pa do na koncu vlastitog, uspješnog poduzetništva.

Diplomirala je novinarstvo u Zagrebu kao najbolja studentica u klasi, a specijalističko školovanje nastavila i uspješno završila kao stipendistica njemačke Vlade u Frankfurter Allgemeine Zeitungu. Bila je novinarka i urednica u mnogim renomiranim hrvatskim medijskim kućama, među kojima najdulje u Večernjem listu, gdje je s pozicije urednice rubrike Zagreb na Večernji.hr, pokrenula vlastitu poduzetničku medijsku i PR aktivnost. Majka je četvero djece, tečno govori engleski i njemački jezik, a nešto slabije i švedski jezik. U slobodno vrijeme bavi se streljaštvom, te se aktivno natječe na domaćim i inozemnim natjecanjima u olimpijskim disciplinama zračni i malokalibarski pištolj.