U utorak 03.12.2013. održana je tiskovna konferencija na temu “Riječke ili Vidoševićeve ruševine na području grada” o kojoj su pred novinarima govorili Predsjednica Ogranka HSLS-a Rijeka doc. dr. sc. Suzana Jurin, tajnik Ogranka HSLS-a rijeka mag. ing. Marko Begonja, rizničarka Ogranka HSLS-a Gordana Grubišić te članica HSLS-a Arsenić Slavica. 

Sablasna i opasna ruševina Hrvatske gospodarske komore na Kuku iznad Opatije, odnosno nekad izuzetno popularni hotel Panorama, bila je tema jučerašnje konfernecije za novinare Hrvatske socijalne liberalne stranke. Riječki HSLS podsjeća na to da o nekadašnjem hotelu već dva desteljeća nitko nevodi računa, da je postao ruglo na vrlo prometnom pravcu prema Opatiji, da je ruševina opasna da se pretvorila u mjesto za ovisnike.

„Nejasno je zbog čega Grad Rijeka izbjegava upozoriti HGK na to da je bivša panorama danas velika sramota. Tko je sad Gradu kriv – SDP obnaša državnu vlast već treću godinu, a u Rijeci su ionako na vlasti milijun godina. Mi se u HSLS-u pitamo o čemu se ovdje radi; možda o poznatom scenariju uništi uništi, zatvori, preprodaj.“ pita Suzana Jurin nova predsjednica riječkog HSLS. Gordana Grubišić pita zbog čega šuti Odjel za urbanizam Grada Rijeke i njegov pročelnik, dok Marko Begonja podsjeća na to da HGK ubire 220 milijuna kuna prihoda,a da 80 milijuna prihoda troši za potrebe Komore. Begonja stoga upućuje pitanje: „Gdje je ostalih 140 milijuna kuna“