U petak 4. listopada 2013. u Direkciji HSLS-a  u Zagrebu održana je Izborna skupština MHL-a Grada Zagreba. Skupštinu je organizirao i vodio Hrvoje Horvat, nacionalni potpredsjednik MHL-a i v.d. predsjednika MHL-a Grada Zagreba. Za predsjednika je izabran Ivan Bertović, za potpredsjednice Ana Mišić, Mateja Bilandžija i Marijana Beljo, za tajnicu Ana Držić, a za članove Gradskog vijeća MHL-a Grada Zagreba izabrani su: Siniša Kuhtić, Ivan Combaj, Ivan Klasić, Matko Mavračić, Matija Kovačević i Mara Vekić.

Izbornoj skupštini prisustvovali su: Alen Ostojić, predsjednik HSLS-a Grada Zagreba i izaslanik gospodina Darinka Kosor, Darko Klasić, tajnik HSLS-a Grada Zagreba, Branko Cindro, predsjednik ogranka HSLS-a Peščenica-Žitnjak i Slaven Didović, predsjednik MHL-a Dugo Selo i član Predsjedništva MHL-a.

Mladi HSLS-a Grada Zagreba za buduće prioritete u budućem radu postavili su: akcije i projekte za mlade u Zagrebu, bolju i kvalitetniju komunikaciju sa zagrebačkim HSLS-om, te još veći angažman kako u HSLS-u tako i proaktivna pomoć HSLS-u u Skupštini Grada Zagreba.