ruzica vidakovic
SIBINJ- U srijedu, 12. listopada 2011. u prepunom društvenom domu u Sibinju održan je predizborni skup Hrvatske socijalno-liberalne stranke za izvanredne izbore za načelnika i zamjenika načelnika Općine Sibinj. Na skupu su potporu kandidaturi Marija Pavičića za načelnika i Blaža Ćurića za zamjenika načelnika općine pružili Dražen Budiša, predsjednik HSLS-a Darinko Kosor i potpredsjednica HSLS-a Ružica Vidaković, a pročitan je i brzojav kojim je Pavičićevu kandidaturu podržao i predsjednik ŽO Demokratskog centra Petar Bašić.

Ružica Vidaković poručila je mještanima općine Sibinj da dajući glas kandidatima HSLS-a biraju ljude čistog obraza, koji će općinom upravljati jednako uspješno kao i HSLS-ov načelnik Zlatko Aga u općini Rešetari. Nakon što je burno pozdravljen od dvjestotinjak liberala i mještana, Dražen Budiša je upozorio da će novi načelnik u ovoj općini zateći isto što i nova vlada na državnoj razini, a to je veliki dug, te izrazio uvjerenje kako su se upravo Pavičić i Ćurić svojim dosadašnjim radom i poštenjem pokazali da im se može povjeriti saniranje općinske blagajne.

„U ponedjeljak nakon izbora svijet neće izgledati puno drugačije nego danas, neće se okrenuti naopačke pobjedi li u Sibinju ovaj ili onaj kandidat. Ali mi zajedno, na izborima i nakon njih, možemo učiniti da barem ovaj naš mali kutak svijeta bude bolje mjesto za život,“ u svom je obraćanju biračima rekao Mario Pavičić, naglasivši da prema svim onima koji su se borili za demokraciju dugujemo barem izaći na izbore.

Darinko Kosor je HSLS opisao kao stranku poštenih ljudi i dobrih programa, i na kraju svoga izlaganja poručio: „Našega načelnika sigurno nitko neće uhititi!“.