Robert Banek novi predsjednik HSLS-a Koprivničko-križevačke županije

Facebooktwittergoogle_plus

Za novog predsjednika HSLS-a Koprivničko-križevačke županije izabran je poduzetnik Robert Banek. Kao svoje glavne ciljeve naglasio je sanaciju Piškornice, izgradnju brze ceste, te zalaganje protiv privatizacije Podravke.

“Zalagat ću se za sanaciju Piškornice kako nam se ne bi događao problem kakav ima Varaždin. Voljeli bismo kad bi se to moglo riješiti na lijepom primjeru Ludbrega” rekao je Banek.

“Borit ćemo se da Podravka ostane u vlasničkom udjelu države, odnosno da se ne privatizira. Trebala bi se više okrenuti lokalnim poljoprivrednicima na način da oni budu kooperanti i da bi njihove familije imale od čega živjeti” osvrnuo se na slučaj Podravke koja je postala brend njihovog kraja. “Podravka je strateški vrlo važna firma i u interesu je cijele zemlje da se ne privatizira” zaključio je.

Za kraj je spomenuo brzu cestu koju bi trebalo brže izgraditi zbog lakše povezanosti, te kako bi ljudi mogli nesmetano obavljati svoje dužnosti.

 

Povezani sadržaj

PONOS HRVATSKE

PONOS HRVATSKE

Od srca čestitamo našim Vatrenima na osvojenom srebru na Svjetskom prvenstvu. Posebne čestitke našem kapetanu, istinskom vođi i najboljem igraču...

Telefon: 01 4810 401
Fax: 01 4810 404
Trg Nikole Zrinskog 17/1, 10 000, Zagreb
hsls@hsls.hr