Ogranak Koprivnica darivao socijalno ugroženu obitelj

Facebooktwittergoogle_plus

Članovi koprivničkog HSLS-a, izdvajanjem novca od članarine, odlučili su jednoj sedmeročlanoj obitelji iz Peteranca, koja živi od socijalne pomoći, osigurati pristojan blagdanski stol. Osim brojnih živežnih namirnica, skupili su i nešto odjeće za njih.

Branko Frenčak, koji u kući živi sa suprugom Katarinom, troje maloljetne djece, te Katarininim roditeljima, rekao je: “Zahvalni smo na darovima jer teško spajamo kraj s krajem.” Dodao je kako je na birou proveo 15 godina, te da mu je žao kako sve te godine nije radio. No, prihvatio bi bilo kakav posao. “Po zanimanju sam zidar i znam raditi sve što treba na građevini. Tražio sam poslove na moru, nudio sam svoje usluge i u ovom kraju, ali uvijek me je netko prestigao i pred nosom mi uzeo posao.”

Ipak, cijela obitelj je sretna i za sreću im nije potrebno mnogo. “Samo da smo zdravi i da su ljudi oko nas dobri. Za sreću ne treba mnogo” rekao je Branko Ferenčak.

Povezani sadržaj

PONOS HRVATSKE

PONOS HRVATSKE

Od srca čestitamo našim Vatrenima na osvojenom srebru na Svjetskom prvenstvu. Posebne čestitke našem kapetanu, istinskom vođi i najboljem igraču...

Telefon: 01 4810 401
Fax: 01 4810 404
Trg Nikole Zrinskog 17/1, 10 000, Zagreb
hsls@hsls.hr