Dražen Crnčec novi predsjednik općinskog HSLS-a u Svetom Martinu na Muri

Facebooktwittergoogle_plus

Izborna skupština HSLS 12-2016U srijedu je općinski ogranak HSLS-a Sveti Martin na Muri održao Izbornu skupštinu, gdje je za novog predsjednika izabran profesor Dražen Crnčec, aktualni predsjednik svetomartinskog Općinskog vijeća, a za dopredsjednike Martin Srša i Ivica Kutnjak, dugogodišnji članovi i općinski vijećnici.

Crnčec je na toj poziciji zamijenio dotadašnjeg predsjednika Franju Makovca, koji je rekao kako je došlo vrijeme za nove ljude u ogranku, a samim time i u općinskim strukturama gdje stranka i dalje želi biti vodeća i tako nastaviti uspješan niz u svim segmentima življenja i razvoja. Dodao je kako Crnčeca smatra sigurnim kandidatom HSLS-a za budućeg općinskog načelnika, te kako vjeruje u njega jer je do sada ispunio sva očekivanja i pokazao se radišnim i kreativnim.

Novi predsjednik, profesor Crnčec. zahvalio je na izboru i ukazanom povjerenju, te rekao kako je HSLS od samog početka ustroja općine vodio velik broj aktivnosti kojima je podignut standard i kvaliteta življenja u toj zajednici, a sve zahvaljujući vrijednim žiteljima, poduzetnicima, poljodjelcima i ostalima. Dodao je kako HSLS u narednom mandatu ruku suradnje pruža svima onima koji to žele, kao i do sada, dok će krajnja odluka pripasti biračima.

 

Povezani sadržaj

Svjetski dan voda

Svjetski dan voda

Danas je Svjetski dan voda koji se obilježava pod geslom „Priroda za vodu“. Voda je životno važan resurs i resurs bez kojeg nema gospodarskog...

Posted
Telefon: 01 4810 401
Fax: 01 4810 404
Trg Nikole Zrinskog 17/1, 10 000, Zagreb
hsls@hsls.hr