akademijamhlbjMladi hrvatski liberali- mladi HSLS-a sastali su se u Bjelovaru od 26. do 28. rujna na Jesenskoj akademiji na kojoj su se educirali o odnosima s medijima i javnom nastupu kroz radionice koje je vodio komunikacijski stručnjak Milan Koštro.

Domaćin mladih liberala bio je potpredsjednik HSLS-a Dario Hrebak koji je rekao: “HSLS je ponosan na svoju organizaciju mladih. Činjenica da smo otvoreni za mlade, njihove ideje i stavove nas jača. Mladi su ta snaga koja Hrvatsku može gurnuti u željenom smjeru – naprijed. Zato ih i slušamo…”

“HSLS tijesno surađuje sa svojom organizacijom mladih. Zajedno smo koncentrirani na mlade, njihove probleme i potencijale, te nam to pomaže stvoriti program koji bi položaj mladih poboljšao, stvarajući mogućnosti za otvaranje radnih mjesta i jačanje obrazovnog standarda mladih.”

Predsjednik Mladih hrvatskih liberala-mladih HSLS-a Toni Garac obrazložio je razloge održavanja Akademije: “Sastali smo se kako bi smislili način na koji naše ideje i programe možemo najbolje predstaviti građanima. Želimo ojačati komunikaciju s građanima i boriti se za rješavanje njihovih egzistencijalnih problema.”

Jesenska akademija trajala je tri dana, a okupila je dužnosnike iz redova mladih liberala na razini Hrvatske.