[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Mladi Gospićani izabrali HSLS!” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%230055a1″ google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”][vc_empty_space height=”5px” el_class=”naslov”][vc_empty_space][vc_column_text]mladi hsls-a grada gospiaObnovljena organizacija mladih HSLS-a na čelu s Stjepanom Ostovićem

Tridesetak mladih Gospićana pristupilo je HSLS-u i tako obnovilo rad organzacije mladih liberala. Ovaj se događaj može jasno protumačiti kao početak priprema za loklane izbore na kojim lički HSLS ima ozbiljne ambicije.

Domaćin stranačkog skupa bio je Ante Franić, čelnik ličkog HSLS-a i odnedavno potpredsejdnik stranke koji u svom govoru obraćajući se mladima članovima nije mogao skriti zadovoljstvo što su upravo HSLS prepoznali kao svoju političku opciju.

– “Vašim pristupanjem HSLS je dobio novu dozu samopuzdanja i naše su ambicije na lokalnim izborima u Gospiću i Županiji sada na čvršćim temeljima. Zajedničkom suradnjom pokušat ćemo artikulirati rješenja za probleme mladih jer je Lika nažalost postala simbol za besperspektivnost mladih.”

Predsjednik mladih HSLS-a Toni Garac zaželio je uspješan rad ogranku.

– “Mladi zaslužuju bolji standard i u Lici i u Hrvatskoj. Borite se za svoje interese i budite glasnik promjena na bolje” – poručio je Garac mladim stranačkim kolegama.

Na skupštini je za novog predsjednika izabran Stjepan Ostović, za potpredsjednike Mirna Špoljar, Krešimir Jagatić i Ivan Prša, a tajnika Milan Paripović. Po završetku skupštine delegacija HSLS-a i MHL-a posjetila je hrvatskog branitelja Marjana Markovića iz Gračaca koji zbog neriješenog braniteljskog statusa živi u teškim životnim uvjetima i tom prilikom donirali mu životne potprepštine.

Izbornoj skupštini prisutvovalo je vodstvo HSLS-a na čelu s Darinkom Kosorom, saborskim zastupnikom Darijom Hrebakom, potpredsjednikom Miljenkom Šimpragom te političkom tajnicom Doricom Nikolić.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]