hsls logoU nedjelju 17. svibnja 2015. godine u Sisku su održani izbori za gradske četvrti i mjesne odbore. Domoljubna koalicija (HDZ, HSS, HSLS, HSP-AS i BUZ) pobjednik je izbora osvojivši 73 vijećnika, dok je koalicija SDP, HNS, HSU osvojila samo 23 vijećnička mjesta.

HSLS ima vijećnike u tri gradske četvrti i dva mjesna odbora. Naš kandidat Darjan Vlahov ušao je u gradsku četvrt Sisak Centar, kandidat Tomislav Kiš u gradsku četvrt Zeleni Brijeg, Zlatko Krušić u gradsku četvrt Sisak Novi, Barica Putrić u mjesni odbor Odra, a Tomislav Blažeković u mjesni odbor Blinjski Kut. HSLS je na prošlim izborima imao tri vijećnika te je rezultat od pet vijećnika pomak prema naprijed, posebno jer je gradonačelnica formiranjem novih izbornih područja dva mjeseca prije izbora pokušala utjecati na rezultate u svoju korist.

Koliacija je ukupno osvojila 2780 glasnova, a glavni konkurenti 1913. glasova. U vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora još su ušli HKS sa devet, HSP sa devet, Laburisti sa četiri, A-HSS sa jednim vijećnikom. Osam vijećnika osvojile su nezavisne liste.