U utorak, 31. svibnja 2011. godine održana je obnoviteljska Izborna skupština HSLS-a Gunja, na kojoj je za predsjednika izabran Dražen Gluvaković a za potpredsjednike Davor Lukić i Željko Leporiz.

U utorak, 31. svibnja 2011. godine, predsjednik HSLS-a Darinko Kosor prisustvovao je Obnoviteljskoj Skupštini Ogranka Gunja na kojoj je rekao kako se Sabor ne bavi gospodarskom krizom, nego sporednim stvarima  te je podsjetio sve članove na brojne akcije liberala kao što je akcija za zapošljavanje mladih ljudi bez plaćanja poreza i doprinosa, a koju Vlada nije usvojila usprkos peticiji koju je potpisalo 150 tisuća građana. HSLS je također otvorio pitanje blokiranih računa građana te najavio potpisivanje peticije u 150 gradova kako bi oni koji odlaze u mirovinu, a izabrali su drugi mirovinski stup, mogli birati pod kojim će uvjetima biti umirovljeni.

Skupštini su prisustvovali i čelnici liberala Vukovarsko-srijemske županije na kojoj je izglasan Dražen Gluvaković za predsjednika HSLS-ovog Ogranka ove županije, Darko Lukić i Željko Leporiz za potpredsjednike, funkciju tajnika obnaša Davor Bjelobradić, a na mjesto rizničara postavljen je Antun Stjepičević. U Izvršni odbor izabrani su Dražen Markoljević, Mato Lamešić, Zvonimir Stjepičević, Branimir Živanović, Niko Androšević, Stanko Lukač, Željko Pipunić, Marijan Penava i Josip Badak, dok članove Nadzornog odbora čine Nikola Dujić, Jasminka Gluvaković i Dušanka Leporiz. Također, osnovan je i Izborni stožer za V. Izbornu jedinicu kojoj pripadaju Vukovarsko-srijemska županija, Brodsko-posavska te Požeško-slavonska županija. Tendencija je imati zastupnika iz Hrvatsko socijalno-liberalne stranke u Saboru iz ove jedinice na predstojećim izborima, a prvi na listi je Senko Bošnjak iz Vukovarsko-srijemske županije koji je istaknuo kako kukuriku koalicija nije alternativa Vladi.