Zagrebački HSLS-ovci obilježili Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Facebooktwittergoogle_plus

polaganje vijencaU organizaciji Odbora za branitelje i sigurnost HSLS-a Grada Zagreba te HSLS-a Črnomerca, u Parku siječanjskih žrtava u Kustošiji kod spomenika poginulim bojovnicima Domovinskog rata obilježen je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan branitelja. 

Tom prigodom su predsjednici ogranaka HSLS-a Črnomerec-Damir Bronić, Stenjevca-Vladimir Andrić i Podsuseda-Josip Burek položili cvijeće i odali počast svima onima koji su položili svoje živote za slobodu Hrvatske. 

Okupljenima građanima i članovima HSLS-a obratio se ispred Odbora za branitelje i sigurnost Grada Zagreba član Gradskog vijeća HSLS-a Grada Zagreba Darko Klasić i u ime HSLS-a čestitao građanima Grada Zagreba Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te pozvao da se sjetimo svih onih koji su izborili našu slobodu kao i zajedništva kakvo nas je vezalo prije 16 godina kada je pisana povijest stvaranja Hrvatske države.

Povezani sadržaj

PONOS HRVATSKE

PONOS HRVATSKE

Od srca čestitamo našim Vatrenima na osvojenom srebru na Svjetskom prvenstvu. Posebne čestitke našem kapetanu, istinskom vođi i najboljem igraču...

Telefon: 01 4810 401
Fax: 01 4810 404
Trg Nikole Zrinskog 17/1, 10 000, Zagreb
hsls@hsls.hr