Dražen Budiša, nositelj izborne liste HSLS-a u 9. izbornoj jedinici na predstojećim parlamentarnim izborima sastao se danas u Rogoznici s čelnicima i aktivistima gradskih i općinskih ogranaka HSLS-a s područja Šibensko – kninske županije.

Nakon šetnje Rogoznicom i susreta s građanima, Dražen Budiša je sa stranačkim kolegama razgovarao o izbornoj strategiji i organizaciji izborne kampanje. U Rogoznicu je doputovao iz Udbine gdje je, osim radnog sastanka s tamošnjim čelnicima HSLS-a, bio sudionik svečanog misnog slavlja tijekom kojega je kardinal Josip Bozanić posvetio oltar Crkve hrvatskih mučenika te najavio da će u skladu s poticajima Europskog parlamenta sva posljednje subote mjeseca kolovoza u Hrvatskoj obilježavati Dan crkvenog spomena na žrtve totalitarnih režima.

Kako smo doznali od Mira Šukora predsjednika ŽO HSLS-a Šibensko – kninske županije i Zorana Popovića predsjednika GO HSLS-a Grada Šibenika, na sastanku u Rogoznici razgovaralo se o izbornim aktivnostima HSLS-a u Šibensko – kninskoj županiji, koordinaciji s ostalim organizacijama te stranke na području IX. izborne jedinice te tehničkim pojedinostima izborne kampanje.

Dražen Budiša je iz Rogoznice otputovao u Muć gdje će o pripremama za predstojeće izbore razgovarati s tamošnjim čelnicima HSLS-a.