Prof. dr. Velimir Srića izabran za predsjednika GO HSLS-a Grada Zagreba

Facebooktwitter

ZAGREB, 5. ožujka- HSLS Grada Zagreba u subotu, 5. ožujka 2011. godine održao je 12. Skupštinu u kinu „Europa“, na kojem je izabrano novo vodstvo- za predsjednika je izabran prof. dr. Velimir Srića, a izabrano je i šestoro potpredsjednika: Veljko Đorđević, Mladen Gajski, Josip Muller, Ivana Nikolić, Miroslav Polovanec i Ivica Toljan.

„Današnji izbori odražavaju temelje vrline koje Hrvatska socijalno-liberalna stranka ima danas u Zagrebu. Prije svega, nudimo najsposobnije vodstvo, vrhunske stručnosti i spremnosti na žrtvu i odgovoran rad za dobrobit Zagreba. Također nudimo jasnu i konkretnu viziju budućeg razvoja grada“, kazao je prof. dr. Srića nakon svog imenovanja.Za predsjednika zagrebačkog HSLS-a Sriću je hrvatska, a osobito zagrebačka politička scena „destruktivna, iscrpljujuća i beznadna“, a na skupu HSLS-ovaca u kinu Europa iznio je svoj okvirni politički program za četiri iduće godine. „Grad i zemlju politika već dugo razvlači na lijevo i desno, vrijeme je da krenemo snažno naprijed“, pozvao je Srića okupljene. 
Iskoristio je priliku i da objasni kako je to „razvlačenje“ posljedica sraza ispraznih programa HDZ-a i SDP-a, koji su potrošili sve koncepte i evidentno izgubili vjerodostojnost i povjerenje značajnog djela hrvatskog biračkog tijela. Okupljenim liberalima Srića je ponudio svoje viđenje hrvatske budućnosti,  koju je kao temu obradio u svojoj zadnjoj knjizi  „Hrvatska 2020“.  Za tajnika GO HSLS-a Grada Zagreba izabran je 
– Alen OstojićRizničar
– Zlatko StićGradski nadzorni odbor
– Kristian Crnčević
– Gordan Glušac
– Marija Gumhalter
– Nediljko Matić
– Goran RadošGradska statutarna komisija
– Tihomir Hranjec
– Roberta Hrovatin
– Pero Kovačić
– Bruno Nikolaš
– Mario OppenheimČlanovi Gradskog vijeća
– Romano Bolković 
– Branko Cindro 
– Vatroslav Čerina 
– Zdravko Čokić 
– Vera Katalinić Janković
– Kristijan Jelić 
– Darko Klasić 
– Davor Kunst 
– Smiljana Leinert Novosel
– Stipan Matoš 
– Luka Mjeda 
– Enimark Ponjević 
– Mario Reić 
– Rudolf Rom 
– Renata Šeperić Petak 
– Boris Uzelac 
– Ines Vrban

Povezani sadržaj